NEWSLETTER: Budite obavešteni o popustima i akcijama
Prijavi se
Prijava za registrovane korisnike
Korpa
Prijava za registrovane korisnike
Stevia tečni zaslađivač, može da se koristi u pripremi poslastica, kulinarstvu, mogu da ga koriste osobe koje boluju od dijabetesa, bez obzira na to što je dosta slađi od šećera, jer je prirodni zaslađivač.
Ne izaziva nikakve nuspojave, koje su zabeležene kod nekih veštačkih zaslađivača. Kod ljudi, koji koriste ovaj zaslađivač svakodnevno, zabeležene su sledeće promene:
SUSSINA Stevia je zaslađivač, može da se koristi u pripremi poslastica, kulinarstvu, mogu da ga koriste osobe koje boluju od dijabetesa, bez obzira na to što je dosta slađi od šećera, jer je prirodni zaslađivač.
Ne izaziva nikakve nuspojave, koje su zabeležene kod nekih veštačkih zaslađivača. Kod ljudi, koji koriste ovaj zaslađivač svakodnevno, zabeležene su sledeće promene:
SUSSINA je zaslađivač na bazi saharina i ciklamata. Saharin ima oko 300x veću moć zaslađivanja od šećera (saharoze) i nema hranljivu vrednost. Ciklamat je slađi od šećera (saharoze) oko 30x, takođe bez nutritivne vrednosti.
SUSSINA je idealan proizvod bez kalorija, za zaslađivanje kafe, čaja, sokova kao i za kuvanje, a proizveden je posebno za ljude kojima je status značajan i za osobe koje boluju od dijabetesa. Izrađen je po receptu koji je u Austriji i mnogim državam EU najomiljeniji zaslađivač, a sadrži klasičan ciklamat i saharin.
Sussina je stoni zaslađivač na bazi saharina i ciklamata. Saharin ima oko 300 puta veću moć zaslađivanja od šećera (saharoze) i nema hranljivu vrednost. Ciklamat je slađi od šećera (saharoze) oko 30 puta, takođe bez nutritivne vrednosti.
SUSSINA je idealan proizvod bez kalorija, za zaslađivanje kafe, čaja, sokova kao i za kuvanje, a proizveden je posebno za ljude kojima je status značajan i za osobe koje boluju od dijabetesa. Izrađen je po receptu koji je u Austriji i mnogim državam EU najomiljeniji zaslađivač, a sadrži klasičan ciklamat i saharin.
SUSSINA je stoni zaslađivač na bazi saharina i ciklamata. Saharin ima oko 300 puta veću moć zaslađivanja od šećera (saharoze) i nema hranljivu vrednost. Ciklamat je slađi od šećera (saharoze) oko 30 puta, takođe bez nutritivne vrednosti.
SUSSINA je idealan proizvod bez kalorija, za zaslađivanje kafe, čaja, sokova kao i za kuvanje, a proizveden je posebno za ljude kojima je status značajan i za osobe koje boluju od dijabetesa. Izrađen je po receptu koji je u Austriji i mnogim državam EU najomiljeniji zaslađivač, a sadrži klasičan ciklamat i saharin.