Fotografije mogu biti ilustrativnog karaktera.

Prijavite netačne informacije o proizvodu:

Schär BRAŠNO bez Glutena Mix B Bread 1 kg

0 od 5
Broj ocena: 0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
gluten fre
Opis proizvoda

Bezglutensko brašno Schär Mix B Bread. Ishrana bez glutena i celijakija. Rano ujutru, pri kupovini svežih peciva u pekari. Čekajte malo! Ta vremena su gotova! Schär Mix B brašno pretvara vašu kuhinju u pekaru!


Jednostavno je: Pomešajte ovo brašno bez laktoze sa kvascem i vodom, dodajte prstohvat soli i sve zajedno umutite. I to je to: glavni deo je mešanje! Oblikujte peciva kako god želite – definitvno će ispasti dobro: zlatna kora, mekana unutrašnjost i fina porcija zdravih vlakana zahvaljujući brašnu od celog zrna pirinča i sočiva! Ovaj domaći hleb je ukusan čak i drugi dan – kao da je tek izašao iz pekare!

 

Alergeni: Bez glutena, Bez laktoze, Bez pšenice

 

Cena proizvoda:

552,00 RSD
+
-

Barcode:

8008698004845

Prethodno pogledano:

Izjava o odricanju odgovornosti: Napominjemo da su fotografije proizvoda date informativno i da ne možemo da garantujemo da bezuslovno verno prikazuje izgled proizvoda. Sadržaj na ovom mestu je za referentne svrhe i nije namenjen zameni saveta lekara, farmaceuta ili drugog licenciranog zdravstvenog radnika. Ne bi trebalo da koristite ove informacije kao samo-dijagnozu ili za lečenje zdravstvenog problema ili bolesti. Odmah se obratite svom lekaru ako sumnjate da imate medicinski problem. Informacije i izjave u vezi sa dijetetskim suplementima nisu procenjene od strane Agencije za lekove i medicinska sredstva i nisu namenjene dijagnozi, lečenju ili sprečavanju bilo koje bolesti ili zdravstvenog stanja. eapoteka.rs ne preuzima odgovornost za netačnosti ili pogrešne navode o proizvodima.

 

Bezglutensko testo za picu ili hleb
 

Tražite jednostavan i brz recept za testo koji će ispuniti sva vaša očekivanja? Nastavite sa čitanjem…

Jednom kada isprobate ovaj recept, garantujemo da ćete ga često koristiti u kuhinji. Iako recept objašnjava kako se pravi pica ili hleb, slobodno od ovog testa napravite krekere i razna peciva!

 

RECEPT:

Sastojci

150 g Mix Bread brašna

5 g svežeg kvasca

120 mL mlake vode

5 g soli

1 kašika maslinovog ulja

4 kašike paradajz paste

125 g mozzarelle

prstohvat soli

prstohvat origana

1 šaka artičoka

1 šaka gljiva

1 šaka šunke

Priprema

 

Sveži kvasac umešajte u mlaku vodu dok se ne aktivira (ostavite malo vode sa strane). Dodajte prosejano brašno i gnetite.

Rastvorite so u preostaloj vodi i dodajte je u smešu. Na kraju dodajte malo maslinovog ulja i nastavite da mesite.

 

Za picu

 

Napravite kuglu od testa i ostavite da se diže na toplom i vlažnom mestu oko 30 minuta. Kada se testo udvostruči, razvaljajte ga oklagijom i stavite na pleh prekriven papirom za pečenje.

Premažite ga paradajz sosom, dodajte mocarelu narezanu na kockice i dodajte začine po vašem izboru.

Pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 200°C oko 30 minuta.


Za hleb:

 

Oblikujte testo u veknu. Stavite ga na pleh za pečenje prekriven papirom za pećenje i ostavite da se diže na toplom i vlažnom mestu oko 30 minuta.

Kad udvostruči veličinu, pecite ga u prethodno zagrejanoj rerni na 200°C oko 30 minuta.

Upozorenja! Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Proizvod ne smeju da korist osobe preosetljive na bilo koji sastojak koji se nalazi u formulaciji.
Ako ste trudni, dojite, uzimate bilo kakve lekove ili imate zdravstveni problem, potražite mišljenje svog izabranog lekara ili farmaceuta pre nego što uzmete bilo koji dodatak ishrani. Prekinite upotrebu i obratite se svom lekaru ili farmaceutu ako se pojave neželjene reakcije. Držati van domašaja dece. Čuvati na sobnoj temperaturi. Ne koristite ako je spoljašnja ambalaža proizvoda oštećena.

Kukuruzni skrob, pirinčano brašno, vlakna iz povrća (psilijum, bambus), brašno od celog zrna pirinča 3,8%, brašno od sočiva 3,6%, dekstroza, zgušnjivač: hidroksi propil metil celuloza; so.

 

Može sadržati tragove soje. 

BEZ LAKTOZE (laktoza <0.007g/100g).


Analiza na 100 g

Energetska vrednost 1.461 kJ (345 kcal)

Masti 1.1 g

Od čega su zasićene 0.3 g

Ugljeni hidrati 77 g

Od kojih su šećeri 4 g

Vlakna 6.1 g

Proteini 3.7 g

Soli 1 g

Navedeni sastojci se nalaze u poslednjim formulacijama proizvoda. S obzirom da može doći do raskoraka između proizvodnje i distribucije na određenom tržištu, uvek pročitajte listu sastojaka na samom pakovanju.

Zemlja porekla: Nemačka

Slični proizvodi

glutenfree
  • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
  • Dodaj u listu želja

Schär BRAŠNO bez Glutena Mix C Pâtisserie 1 kg

550,00 RSD

Bezglutensko brašno Schär Mix C Pâtisserie. Ishrana bez glutena i celijakija. Da, uz Schär jednostavno pečete svoju slatku sreću! Bacite pogled na “jednostavno” i “slatko”! Uz Schär Mix Pâtisserie C, vaša slatka sreća je pečena za tren, i to bez grudvica i lepljenja.

Mali zlatni biskviti, ukusna pita od jabuka i najbolje od svega: kremasti preliv od vanile – njam. Ovo svilenkasto mekano belo brašno je stvoreno kako bi donelo dozu slatkoga u vaš dan. Zagarantovani uspeh u svakom slatkom kuhinjskom poduhvatu je uključen!

 

Alergeni: Bez glutena, Bez laktoze, Bez pšenice

glutenfree
  • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
  • Dodaj u listu želja

Schär TESTENINA bez Glutena ANELLINI 250 g

341,00 RSD

Schär ANELLINI bezglutenska testenina za osobe koje imaju alergiju na gluten (celijakija). Hrabri mali avanturista oduševljeno gleda u lonac pun zlatnog prstenja, koji je njegova mama stavila ispred njega nakon uzbudljive potrage za blagom. Tačnije, gleda u ukusno malo prstenje od testenine.

Uživajte u ANELLINI testenini koja pliva u supi ili umaku od paradajza. Kako god da pripremate rezance od prosa, oni su odličan izvor ugljenih hidrata i vlakana, i pravo blago u svetu testenine – vredni svoje težine u zlatu!

glutenfree vegan
  • korpa Dodaj u korpu Dodaj u korpu
  • Dodaj u listu želja

Schär BRAŠNO bez Glutena MIX IT FARINA 500 g

289,00 RSD

Schär brašno FARINA Mix IT je univerzalna mešavina brašna za vešte kuvare, ali i za one koji još uvek nemaju toliko iskustva u kuhinji. Od rezanaca, sosova, njoki, knedli preko kolača i hleba, zaista možete sve pripremiti.

 

Bez glutena.